- Aktualności
-
by Monika Cyprian
W dniach 16-19 maja organizujemy Wsparcie w doborze badań – bezpłatne konsultacje telefoniczne dla pacjentów. Konsultacje będą odbywać się w tych dniach między 9:00 a 14:00. Każdego dnia konsultacji udziela inny specjalista.
Zadzwoń i dowiedz się, jaką diagnostykę dobrać do Twojego stanu zdrowia oraz dolegliwości! Masz pytania do badań wykonanych w Instytucie Mikroekologii? Odpowiemy również na nie!
Zakres konsultacji w poszczególnych dniach
16.05. godz.: 9:00-14:00 z dietetykiem – mgr Darią Kotek, +48 662 970 624,
Zadzwoń jeśli chcesz dowiedzieć się:
– jak dobrać dietę, aby wspierała Twoje zdrowie i samopoczucie,
– jaką diagnostykę i strategię żywieniową zastosować w:
– alergiach natychmiastowych i opóźnionych,
– nietolerancjach pokarmowych,
– nadwadze i otyłości,
– dolegliwościach żołądkowo-jelitowych,
– nieswoistych chorobach zapalnych jelit,
– insulinooporności,
– problemach skórnych,
– zespole jelita nadwrażliwego – IBS.
17.05. godz.:9:00-14:00 z diagnostką laboratoryjną – dr n. med. Anną Bartnicką, tel: +48 602 441 399
Zadzwoń jeśli masz:
– problemy jelitowe, biegunki, zaparcia, wzdęcia,
– obniżoną odporność,
– alergie.
18.05. godz.: 9:00-14:00 z dietetykiem, mgr Anną Szcześniak, tel:+48 882 131 072,
Zadzwoń jeśli chcesz dowiedzieć się:
– jak dobrać dietę, aby wspierała Twoje zdrowie i samopoczucie,
– jaką diagnostykę i strategię żywieniową zastosować w:
– alergiach natychmiastowych i opóźnionych,
– nietolerancjach pokarmowych,
– nadwadze i otyłości,
– dolegliwościach żołądkowo-jelitowych,
– zespole jelita nadwrażliwego – IBS,
– SIBO,
– insulinooporności,
– chorobach układu sercowo-naczyniowego.
19.05. godz.: 9:00-14:00 z dietetykiem, mgr Zuzanną Przewoźny, tel: + 48 881 958 756,
Zadzwoń jeśli chcesz dowiedzieć się:
– jak dobrać dietę, aby wspierała Twoje zdrowie i samopoczucie,
– jaką diagnostykę i strategię żywieniową zastosować w:
– alergiach natychmiastowych i opóźnionych,
– nietolerancjach pokarmowych,
– nadwadze i otyłości,
– dolegliwościach żołądkowo-jelitowych,
– przypadku dzieci, w tym z zaburzeniami neurorozwojowymi, takimi jak zaburzenia ze spektrum autyzmu,
– chorobach autoimmunizacyjnych,
– problemach skórnych,
– przypadku diety wegetariańskiej lub wegańskiej.